Направљене поруке на форуму

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 17 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1467

  decko kaze devojci spasio sam te od silovanja dva putaa ona kaze kako to?samokontrola, samokontrola

  #1466

  Odveo Piroćanac devojku u restoran. Dogovaraju se šta će da jedu. Kaže Piroćanac devojci:
  – Hoćeš da jedemo suši?
  Odgovara mu devojka:
  – Ja ću da jedem s usta, a ti kako hoćeš

  #1465

  Baka Piroćanka gledala je svog unuka kako se igra na plaži kad je naleteo ogroman talas i povukao ga u more. Baka je pala na kolena i počne moliti:
  • Dragi Bože, spasi mi unuka, molim te vrati ga natrag…
  Na to naleti drugi talas i vrati unuka natrag na obalu, nepovređenog. Baka pogleda ka nebu i kaže:
  • Imao je i kapu!

  #1464

  Vec 8 meseci je prošlo kako sam na fakultetu a još vam nisam pisala. Stidim se zbog toga, ali vam obecavam, da cu sve to sad nadoknaditi! Prvo, molim vas, sedite.

  Ja sam dobro. Vec su mi skoro potpuno zacelile opekotine i vec sam se skoro potpuno oporavila od šoka što sam morala da skacem sa cetvrtog sprata. Provela sam samo dve nedelje u bolnici, vid mi se u potpunosti vratio a i povracam tek jednom nedeljno.

  Pošto sam požar izazvala sama, moracemo univerzitetu da platimo 35.000 evra odštete, ali glavno da sam ostala živa. Imala sam srecu jer je covek koji stanuje preko puta primetio šta se dešava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posetio me je u bolnici, a pošto nisam imala gde da odem (moja soba je u potpunosti izgorela), bio je tako ljubazan i ponudio mi da predem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam je sjajno. Inace, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo da se vencamo. Još se nismo tacno dogovorili kada, ali hteli bismo da se vencanje održi pre nego što se na meni primete tragovi trudnoce. Uistinu, dragi moji, bicu majka! Znam da jedva cekate trenutak kada cete postati baba i deda, i potpuno sam ubedena da cete bebice (jer cekamo trojke) primiti sa onoliko ljubavi sa koliko ste mene okruživali kada sam bila mala.

  Jedina stvar koja trenutno odlaže našu svadbu, je da je moj verenik pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje zahvaljujuci antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis ili tako nekako.

  Znam da cete mog supruga docekati širom raširenih ruku, i da ce on brzo postati deo naše porodice. To je veoma drag covek, i uprkos tome što nema završenu osnovnu školu veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da ste tolerantni, pa vam nece smetati ni to što je tamnije puti. Pošto je približno vaših godina, slagacete se vrlo dobro, narocito kad se preselimo kod vas (jer je njegov stan suvise mali za toliko ljudi, a i nije njegov nego placamo kiriju). Cini mi se da su i njegovi roditelji cestiti ljudi, jer je njegov otac poznati švercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i moj buduci, a i pored takvog posla nema nikakvih para, što samo govori o poštenju.

  Tako, sada, kada sam vam sve opširno opisala, mislim da je vreme da vam priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije ništa, nisam ni bila u bolnici, nemam ni verenika crnca ni sifilis. Istina je ta da sam pala iz matematicke analize i tri druga predmeta i prema tome okinula godinu, pa sam htela da vam pokažem da na ovom svetu postoje i gore stvari od toga!

  Ljubim vas, vaša cerka!

  #1463

  Došao policajac kući iznenada i zatekne ženu golu u krevetu. Počne da urla:
  „Govori kurvo, gde je, sad ću oboje da vas ubijem…“
  Žena ništa ne govori a on krene da pretražuje: otvara ormar, ništa, otvara WC, ništa, zaviri pod krevet, kad tamo go čovek i drži novčanicu od 20 € u ruci. Policajac zgrabi 20 € i poviče:
  – „Jebo mater, nema ga ni pod krevetom…“

  #1462

  Perica i Jovica naiđu na bunar i kaže Perica:
  – Ajde da bacimo kamen pa da vidimo da li ima vode.
  Bace oni mali kamen i ništa se ne čuje. Bace ogroman kamen i uleti u bunar bela koza. Naiđe seljak i pita:
  – Jeste li videli neku belu kozu?
  – Evo baš sad je uletela u bunar – kaže Perica.
  – Pa kako je mogla kad sam je zavezao za ogroman kamen?

  #1461

  Voleo bih da te prepoznam vezanih očiju, među 1000 žena.. Ala bih se napipao !!

  #1460

  Razgovaraju dve kornjače:
  – Zašto si danas izašla bez oklopa?
  – Pobegla sam od kuće!

  #1459

  Žena: „Vama muškarcima je samo do seksa, a mi, žene tražimo pažnju.“
  Muž: „Pažnja, pažnja! Sad će biti seksa!“

  #1458

  Zašto plavuša maže zid kremom?!
  Lekar joj je rekao da namaže mesto gde se udarila!

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 17 укупно)