Новогодишња наградна игра – Апотека Пасифлора – 2018

9. децембра 2017. in Дешавања, Новости, Обавештења

Наградна игра - Апотека Пасифлора

Наградна игра – Апотека Пасифлора

Новогодишња наградна игра – Апотека Пасифлора

Апотека Пасифлора – Велики Шиљеговац организује новогодишњу наградну игру за све своје муштерије. Припремили смо богат наградни фонд за све наше учеснике. Услови за учествовање у нашој наградној игри су следећи:

  • Потребна су Вам два рачуна са најмањим износом од 500.00 динара.
  • Рачуни не смеју бити старији од 01.12.2017, године
  • Извлачење ће бити дана 08.01.2018, године

Наградни фонд – Главне награде

Дигитални апарат за притисак
Инхалатор
Таблет
Шол дијамантска турпија за пете
и још много других мањих награда.


ДОБРОДОШЛИ

Меморијална фудбалска утакмица – Југослав Миладиновић Југа

17. новембра 2017. in Sport, Дешавања

Југослав Младиновић

Југослав Младиновић

Меморијална фудбалска утакмица – Југослав Миладиновић Југа

Ветерани ФК Напредак – ФК Јастребац

Меморијална фудбалска утакмица под називом „Југослав Миладиновић Југа“ у част нашег скоро преминулог фудбалера и пријатеља одржаће се данас у 13 часова на терену Ф.К Јастребца где је Југослав целог свог живота играо и бранио боје клуба. Гости на утакмици биће Ф.К Напредак из Крушевца. Ветерани оба клуба одмериће снаге у пријатељском мечу у знак сећања на Југослава који је својевремено био један од најбољих голгетера наших лига које су се играле тада.

Велики Видовдански ноћни турнир – Велики Шиљеговац 2017

17. јуна 2017. in Дешавања, Новости

Традиционални Видовдански турнир – Велики Шиљеговац 2017

Као и сваке године организовали смо традиционални Видовдански ноћни турнир у малом фудбалу – Велики Шиљеговац 2017. Ове године, за разлику од претходних решили смо да организацију подигнемо на виши ниво. Више награда и више изненађења за посетиоце нашег турнира. Свечано отварање турнира одржаће се дана 28.06.2017 год. (Видовдан) са почетком у 22:00.

На отварању гостоваће КУД Рибарска Бања и КУД Ћуковац са својим програмом фолклора и представе. Као специјални гост вечери за посетиоце певаће уживо Стефан Лукић. Једна од новина биће наступ наших бубњара (преко 10 њих) у спектаклу који никада нисте чули уживо. За најмлађе посетиоце биће задужен луна парк Браћа Николић као и још много других изненађења како за најмлађе тако и за старије. Велики шатор са богатим асортиманом јела и пића по поволјним ценама.

ДОБРОДОШЛИ

Видовдански ноћни турнир

Видовдански ноћни турнир

– Отварање турнира 28,06,2017
– Пријава екипа до 28,06,2017
– Максимални број играча 10
– Уплата по екипи 5000.00 дин
– Наградни фонд 100% од уплате

– Ревијалне утакмице
– Пријаве на телефоне:
– 065 88 52 100 – 062 11 81 791

 

 

Избори 2017 – Видео

2. априла 2017. in Дешавања, Занимљивости, Новости

Избори 2017

Главна тема дана данашњи избори. Кандидат који је нама запао за око својим необичним пристпом је Бели. Покушали смо да сазнамо више о његовој идеји и плану, и ево Би-Би-Си јеве репортаже о Српском кандидату за председника. До сада смо имали разне приступе кандидата, од „затрпавања“ јавности рекламама само једног кандидата, лажним обећањима, пљувањем противника, претњама да ће изгубити радна места, разним мањим занемареним неправилностима на изборним местима до провере гласачког тела телефоном итд. Необичан приступ кандидатури, Бели користи спонтаност без притиска и по резултатима има сасвим добар учинак. Више и његовој идеји која је запалила оно мало младих што је остало у земљи можете видети испод.

Блокада увоза меса из Бразила?

22. марта 2017. in Здравље, Новости

До скоро смо сумњали на квалитет меса, да се подсетимо снимка из месаре Матијевић итд… Сада смо се уверили да јефтино месо пореклом из Бразила није здраво. Комади тог меса су завршавали и за нашим столом преко разних произвођача и увозника као што су Златиборац и Матијевић и још пар њих.

Месо из Бразила

Месо из Бразила

Како објављује дневник лист АЛО! Министарство пољопривреде и заштите животне средине Србије храну из увоза редовно контролише на граничним прелазима, као и на целој територији Србије. Они тврде да се контроле спроводе плански, континурано и редовно.

Планови контрола се, како објашњавају у ресорном Министарству, праве у односу на период и сезонски карактер, док се узорковања обављају на основу плана мониторинга, резултата досадашњих контрола, пријава потрошача и осталог. Према подацима министарства у прва два месеца ове године у Србији је из промета повучено 314 тона хране биљног и мешовитог порекла и 70.643 литара алкохолног пића. Најчешћи разлози стављања тих производа ван промета били су непрописна декларација и истекао рок, као и не постојање доказа о безбедности у тренутку контроле.

Реагујући на овакве информације и НР Кина је јуче привремено обуставила увоз меса из Бразила. За сада нема информација да ли ће исто поступити и наша земља. Али ово свако може изазвати потрес на свим тржиштима јер се ради о земљи која производи и извози огромне количине меса широм света.

Извор (agropress.org.rs)