Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу

6. марта 2012. in Sport, бокс

Бокс шампион WБЦ дивизије Виталиј Кличко потврдио је да ће се борити против Дејвида Хеја, који ће прекинути преурањену пензију јер ће добити прилику да се бори и са старијим од украјинске браће Кличко.

Хеј је после пораза од Владимира Кличка завршио каријеру, али се појавио на конференцији за штампу после борбе Виталија са Дереком Чисором. Том приликом се побио са сународником, а иако је комплетна боксерска јавност очекивала дуел између Чисоре и Хеја у рингу, Британац је добио много озбиљнијег противника.

„Могу да потврдим да ће моја следећа борба бити против Дејвида Хеја“, рекао је Виталиј Кличко пред 50.000 гледалаца у Есприт арени, одмах након што је његов брат одбранио титуле WБО, WБА, ИБФ и ИБО дивизија против Жана Марка Мормека.

Кличко-Хеј
Кличко-Хеј

Хеј се тим поводом огласио на Твитеру.

„Виталиј је коначно пристао да се бори са мном. Рекао ми је да сам му ја следећи противник. Спремите се за спектакл“, написао је Хеј.

Потенцијални проблем борби представља то што Хеја траже немачки органи реда због туче са Чисором. Он је исте ноћи отпутовао путем Енглеске, па се поставља питање да ли ће се Кличко борити изван Немачке.

извор Блиц.

Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on Facebook Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on Google+ Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on MySpace Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on Twitter Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on WordPress Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on Email Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on Gmail Share 'Виталиј Кличко и Дејвид Хеј уговорили борбу' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.