Шта су донели нови избори месту и околини

4. маја 2012. in Политика

У току предстојећих избора наводимо новине у нашем месту и околини.

Санитет

Санитет који је ту од прошлих избора и тек сада добија се радно место за возача? Услов за добијање санитета је био до директора болнице да мора да потпада под болницу крушевачку како би дали радника…Људи возе децу у Крушевац јер нисмо до избора имали педијатра у нашој амбуланти тако да ако је нешто хитно јадна деца…Пред сваке изборе асфалт? Пред сваке изборе насипање песка по сокацима тек толико да га једва има? Питам се шта ће још искористити за лоповске кампање да заварају народ? Школско игралиште остало неурађено од прослих избора а обећали су.Мостић ка Здравињу и даље срушен али то нема везе могу људи и да заобилазе укључујући и аутобусе…..Боже кад ли ће нас решити тих лопова питам се.

Шта је следеће да се купе гласови?

У Крушевцу асфалтирање 3 уличице 8 000 000 са додатком да после исти тај асфалт разбијају да би отворили отворе и шахте за грејање јер су затворили „грешком“а познато је да се метар квадратни креће око 22е па се поставља питање ко ту пере новац.

Желите да се запослите? Нема проблема!Само приступите владајућој странци.

Нисте члан ниједне странке? Заборавите посао.

Радите код приватника? Ваша максимална плата је минималац а ако и имате и нешто више од минималца неком срећом добићете то на руке тако да пензија ће бити веома велика.

Хоћете у школу?За ово задовољство спремите доста новаца пошто ћете налетети на доста поштених професора и декана.

Позли вам и требате недај Боже у болницу?Од пријавнице па надаље морате обасипати све поклонима како би Вам неко пружио негу.

Право питање је где ми „живимо“ тј преживљавамо и докле ће да нас растурају и опорезују(порез на бандере,ваздух…или чега се већ сете).

Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on Facebook Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on Google+ Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on MySpace Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on Twitter Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on WordPress Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on Email Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on Gmail Share 'Шта су донели нови избори месту и околини' on Yahoo! Mail

'

1 response to Шта су донели нови избори месту и околини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.