Отварање поштанске штедионице

9. новембра 2016. in Дешавања, Новости

Отварање експозитуре Поштанске штедионице у Великом Шиљеговцу

Оtvaranje postanske stedionice siljegovac

Оtvaranje postanske stedionice siljegovac

Пре пар година били смо сведоци затварања експозитуре Комерцијалне банке у Великом Шиљеговцу, и то је умногоме отежало функционисање фирми,предузећа као и пољопривредних газдинства.

      Данас смо добили експозитуру Поштанске штедионице и уместо што би морали да идемо за Крушевац, како би завршили неки озбиљнији посао сада можемо то учинити и код нас. Поред експозитуре постављен је банкомат тако да грађани могу подићи новац кад пожеле. Отварањем овог објекта обезбеђена су три радна места, а ако се покаже профитабилном планира се увођење и друге смене, где ће још радника бити запошљено. Poštanska štedionica je za klijente obezbedila novu paletu proizvoda, a jedan od najvažnijih je dinаrski kredit za refinansiranje. На свечаном отварању су присуствовали градоначелник Крушевца Братислав Гашић заједно са председником месне заједнице Велики Шиљеговац Славишом Петровићем и Чабрић Предрагом и члановима савета.

Отварање

Отварање

Штедионица

Штедионица

Share 'Отварање поштанске штедионице' on Facebook Share 'Отварање поштанске штедионице' on Google+ Share 'Отварање поштанске штедионице' on MySpace Share 'Отварање поштанске штедионице' on Twitter Share 'Отварање поштанске штедионице' on WordPress Share 'Отварање поштанске штедионице' on Email Share 'Отварање поштанске штедионице' on Gmail Share 'Отварање поштанске штедионице' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.