Квар на водоводној мрежи и изливање река

19. априла 2014. in Дешавања

izlivanje reke

izlivanje reke

Квар на водоводној мрежи

Квар на водоводној мрежи и изливање река су последица вишедневних киша у нашем крају. Водоводна мрежа је оштећена на две месте и услед велике влажности и блата биће санирана до уторка најкасније.

Изливање река

Обавештење за све грађане да услед недостатка пијаће воде у центру места је паркирана цистерна са чистом водом за пиће и свако ко жели може наточити за своје потребе. Још једна цистерна коју је послала војска Србије доставиће воду за пиће у току дана.

Поплаве које су задесиле наш крај услед кише великог интезитета изазвале су бујицу воде у речним коритима и притом направиле велику материјалну штету, како усевима тако и домаћинствима. Најпогођенији делови су Велики Шиљеговац и Каоник као и околна поједина места..

Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on Facebook Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on Google+ Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on MySpace Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on Twitter Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on WordPress Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on Email Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on Gmail Share 'Квар на водоводној мрежи и изливање река' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.