Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором

27. фебруара 2012. in Sport, бокс

Прошлонедељну тучу између Дејвида Хеја и Дерека Чисоре на конференцији за штампу после борбе за WBC титулу, Виталиј Кличко је посматрао са осмехом, аплаудирајући Хеју.

Иако се Кличко јавно гнушао и осудио њихово дивљачко понашање, један од сниматеља нашао се на месту одакле је ухватио детаљ када Хеј замахује сталком од камере и потом одлази до Кличка.

А украјински боксер, који је обранио WBC титулу, дочекао је Хеја са осмехом и аплаузом, што баца ново светло на скандалозну тучу.

Чисора и Хеј су због тога морали да дају изјаве у полицији, „Дел Боју“ прети и доживотна суспензија, па треба видети да ли ће Светска боксерска федерације реаговати на Виталијево понашање, које не приличи једном шампиону, а свакако није у складу са оним што је причао.

Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on Facebook Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on Google+ Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on MySpace Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on Twitter Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on WordPress Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on Email Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on Gmail Share 'Кличко аплаудирао Хеју и дочекао га са осмехом после туче са Чисором' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.