by

Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije

23. маја 2014. in Дешавања, Обавештења, Фудбал

humanitarni turnir cover

„Trofej Ribare“ za ugroženo stanovništvo Srbije

Ribare će u subotu 24. maja  biti domaćin humanitarnog turnira u malom fudbalu. Početak manifestacije zakazan je za 12 sati.
Turnir će biti realizovan u organizaciji Mesne zajednice Ribare i grupe ,,Mladi za Ribare’’. Osnovni cilj je prikupljanje pomoći za ugrožene u poplavama. Sve utakmice biće odigrane na terenu za male sportove.
Kotizacija za učešće na turniru je 200 dinara po igraču, ili dva sms-a na broj 1003. Pobednik turnira biće proglašen za šampiona humanosti, dok će kompletan prihod od kotizacija biti uplaćen na namenski račun Vlade republike Srbije. Sve informacije o takmičenju i humanitarnoj akciji možete naći u zvaničnom event-u
Pozivamo sve ljude koji podržavaju našu akciju, a nisu u stanju da prisustvuju turniru da pošalju SMS sledeće sadržine sa svojim imenom i prezimenom: IME PREZIME TROFEJ RIBARE na broj 1003. Molimo vas da uradite Screenshot ili sliku te poruke i pošaljite nam je na naše profile u vidu poruke ili komentara kao znak podrške našoj akciji:
www.facebook.com/TrofejRibare
www.facebook.com/MladizaRibare
UČESTVUJ U AKCIJI, BUDI ČOVEK!
HUMANOST NA TEREN!
THE ROAD AHEAD (1)

Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on Facebook Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on Google+ Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on MySpace Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on Twitter Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on WordPress Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on Email Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on Gmail Share 'Humanitarni turnir „Trofej Ribare 2014“ za ugroženo stanovništvo Srbije' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.