Велики Шиљеговац Форуми Подршка и помоћ Регистрација корисника – помоћ

Ова тема садржи 0 одговора, има 1 глас и последњи пут је ажурирана од стране  Александар 5 године, 6 месеци раније.

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1687

  Како се регистровати на сајт

  Постоје два начина како се регистровати на сајт.Када пишемо овако изгледа компликовано али убрзо схватићете да у пар кликова можете постати наш члан и користити наше услуге.Због велике употребе друштвених мрежа типа Фејсбук,Твитер,Гугл и тако даље додали смо регистрацију која иде преко њих и самим тим остајете потпуно безбедни јер једини подаци које се користе приликом регистровања преко тих друштвених мрежа су Ваш емаил и Ваше име и презиме које користите тамо док лозинка остаје на тим мрежама у потпуности нетакнута.Предност овакве регистрације је боља сигурност и много брже регистровање док мана је да би сте се регистровали МОРАТЕ БИТИ ПРИЈАВЉЕНИ НА ТУ ДРУШТВЕНУ МРЕЖУ ПРЕКО КОЈЕ СЕ РЕГИСТРУЈЕТЕ.

  Ово је пример како се регистровати преко Фејсбук налога:

  1. Пријавите се на Фејсбук као што то нормално радите.

  2. Отворите други таб или прозор и укуцајте нашу адресу http://www.velikisiljegovac.com

  3. На десној страни нашег сајта имате поље  ПРИЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА/ПОВЕЖИ СЕ и у њему имате мале иконице друштвених мрежа као што је приказано на слици кликните на било коју иконицу

  4. Појавиће Вам се следећи прозор као на слици испод и кликните на Фејсбук

  Кликнути на Фејсбук

  5. Отвориће Вам се нови прозор у коме треба да потврдите да желите да се региструјете и изгледа овако на слици испод све што треба да урадите је да кликнете на пријави се са Фејсбуком и после пар секунди бићете преусмерени на нас сајт и регистровани.

  Кликните на пријави се са Фејсбуком


  Како се пријавити ако сте већ регистровани

   

  1. На десној страни нашег сајта имате поље ПРИЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА/ПОВЕЖИ СЕ и у њему имате мале иконице друштвених мрежа као што је приказано на слици кликните на било коју иконицу

  2. Отвориће Вам се следећи прозор као на слици испод и кликните на жељени профил и то је то.

  Пријава

   

  НАПОМЕНА:

  Да би се пријавили или регистровани морате бити пријављени у овом случају на Фејсбук или ће Вам отворити страну као на слици испод да се пријавите на Фејсбук прво па тек онда ће Вас пустити да се пријавите на наш сајт.

  Пријава на ФБ

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)

Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.