Велики Шиљеговац Форуми Šale i vicevi Ah te žene,nikad im ne možeš udovoljiti Reply To: Ah te žene,nikad im ne možeš udovoljiti

#1464

Vec 8 meseci je prošlo kako sam na fakultetu a još vam nisam pisala. Stidim se zbog toga, ali vam obecavam, da cu sve to sad nadoknaditi! Prvo, molim vas, sedite.

Ja sam dobro. Vec su mi skoro potpuno zacelile opekotine i vec sam se skoro potpuno oporavila od šoka što sam morala da skacem sa cetvrtog sprata. Provela sam samo dve nedelje u bolnici, vid mi se u potpunosti vratio a i povracam tek jednom nedeljno.

Pošto sam požar izazvala sama, moracemo univerzitetu da platimo 35.000 evra odštete, ali glavno da sam ostala živa. Imala sam srecu jer je covek koji stanuje preko puta primetio šta se dešava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posetio me je u bolnici, a pošto nisam imala gde da odem (moja soba je u potpunosti izgorela), bio je tako ljubazan i ponudio mi da predem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam je sjajno. Inace, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo da se vencamo. Još se nismo tacno dogovorili kada, ali hteli bismo da se vencanje održi pre nego što se na meni primete tragovi trudnoce. Uistinu, dragi moji, bicu majka! Znam da jedva cekate trenutak kada cete postati baba i deda, i potpuno sam ubedena da cete bebice (jer cekamo trojke) primiti sa onoliko ljubavi sa koliko ste mene okruživali kada sam bila mala.

Jedina stvar koja trenutno odlaže našu svadbu, je da je moj verenik pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje zahvaljujuci antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis ili tako nekako.

Znam da cete mog supruga docekati širom raširenih ruku, i da ce on brzo postati deo naše porodice. To je veoma drag covek, i uprkos tome što nema završenu osnovnu školu veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da ste tolerantni, pa vam nece smetati ni to što je tamnije puti. Pošto je približno vaših godina, slagacete se vrlo dobro, narocito kad se preselimo kod vas (jer je njegov stan suvise mali za toliko ljudi, a i nije njegov nego placamo kiriju). Cini mi se da su i njegovi roditelji cestiti ljudi, jer je njegov otac poznati švercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i moj buduci, a i pored takvog posla nema nikakvih para, što samo govori o poštenju.

Tako, sada, kada sam vam sve opširno opisala, mislim da je vreme da vam priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije ništa, nisam ni bila u bolnici, nemam ni verenika crnca ni sifilis. Istina je ta da sam pala iz matematicke analize i tri druga predmeta i prema tome okinula godinu, pa sam htela da vam pokažem da na ovom svetu postoje i gore stvari od toga!

Ljubim vas, vaša cerka!