Депеш Моде одбио награду за животно дело

26. марта 2013. in Музика

Depeche-Mode

Depeche-Mode

Незванично сазнајемо да је разлог томе то што организатори недавне доделе Британских награда нису желели да емитују примање признања…
“Ј*** Британци. Рекли да ћемо добити признање као наутицајнији у Британији бенд у протекле две деценије и ми смо то и прихватили. Касније смо сазнали да додела неће бити емитована и зато смо одлучили да одбијемо њихово признање”, објаснио је фронтмен Дејв Гахан.
Депеш Моде још увек нема званично признање али је без сумње једна од најутицајнијих група и ове године славе 32 године од издавања првог сингла.
До сада су широм света продали више од 100 милиона носача звука а, сингл “Хевен” са новог албума “Делта машине” је дебитовао на првом месту “Билборд” листе синглова.
Концерт Депеш Мода наши људи ће моћи да чују 19. маја на Ушћу у Београду.

Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on Facebook Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on Google+ Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on MySpace Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on Twitter Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on WordPress Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on Email Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on Gmail Share 'Депеш Моде одбио награду за животно дело' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.