Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода

16. фебруара 2012. in Занимљивости

Наводи се да луксузни прекоокеански бродови нуде богате садржаје за забаву и одмор, али прави хит је билијарски сто са жироскопом који се помера као би компензовао љуљање брода и омогућио играчима несметану партију.

Снимак показује како овај билијарски сто са морнарским ногама беспрекорно функционише и омогућава заљубеницима у билијар да се лате штапова чак и када је немирно море.

Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on Facebook Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on Google+ Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on MySpace Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on Twitter Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on WordPress Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on Email Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on Gmail Share 'Билијарски сто са жироскопом који се помера у ритму брода' on Yahoo! Mail

'

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.